TOP umbrela Co, Ltd
despre noi
Acasă > despre noiProduse excelente face viaţă graţios


Top umbrela Co, Ltd a fost de fabricaţie umbrele din 2005.

Topumbrella cu un design umanizat, care aduce viata diverse culori este caracterizat de moda, îndemânare, simplitate si bun gust. Produsele noastre includ patio、beach、golf、fishing şi pliere umbrela cu o varietate de arbori, rame, tesatura şi mânere.


Umbrele produse de Topumbrella au câştigat favoruri la clasa de top parteneri internationali cu design inovator şi excelent quality.like Lidl, Ferrari, Armani, Hugo Boss...Noua baza de producţie mai sus-65.000 patrat va deveni domeniul creativ sursa magnetică brandul merge la nivel mondial.Topumbrella ia fiecare seminţe care se încadrează în pământ ca punctul de plecare al brandului re-inovatoare, aprofundarea reformei cu mai mult de creatie pentru promovarea în continuare. Topumbrella va atinge o valoare de ieşire de 18 de milioane de dolari în următorii cinci ani, la nesfârşit crearea de bogăţie de viaţă şi de a face marca acoperă tot globul.


Topumbrella vă oferă un cer frumos!

despre noi

Rapide

 • Anchetă
  TOP umbrela Co, Ltd salută comentariile dumneavoastră! Va rugam sa completati acest formular pentru a ne oferi feedback sau raportaţi orice problemă atunci când se confruntă cu site-ul nostru.)
 • Navigarea rapidă
 • Contactati-ne
  Adresa: Gao Bu Long Village Xin Xu Town, HuiYang District, Huizhou City, provincia GuangDong, China Zip.516223
  Telefon: +86-752-3620671    
  Fax: +86-752-3633246    
  E-mail: sales@topumbrella.cc
Copyright © TOP umbrela Co, Ltd